fbpx

Webdesign Actie!

€ 699,- inclusief SEO en zoekwoordenonderzoek

Website maken met de juiste SEO Strategie!

Informatie aanvragen!

W E B S I T E

Een website die meer klanten trekt en die uitstraalt wie jij bent en wat jouw bedrijf doet.

WordPress Website door Boef Marketing

Ben jij op zoek naar een website die meer klanten trekt. Die uitstraalt wie jij bent en wat jouw onderneming doet, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen bekijken we waaraan jouw website moet voldoen en bespreken we jouw wensen. Ik maak vervolgens de website en schrijf aansprekende teksten. Verder zorg ik dat jouw website goed vindbaar is. Ook het fotomateriaal en eventuele videomateriaal regel ik. Wil je de redactie daarna ook door mij laten verzorgen? Geen probleem ik regel dat graag.

 

Wat krijg je?

  • Goed en passend advies
  • De laatste google eisen
  • Juiste call-to-action
  • Integratie met Social Media
  • Prachtige lay-out
  • Boef schrijft voor jou de teksten

Wow, wat ben ik blij met mijn nieuwe website! Heb de samenwerking met Melissa van Boef Marketing als heel fijn ervaren. Melissa zet zich voor 100% in, denkt mee en is enorm betrokken. Heb jij een nieuwe website nodig? BOEF MARKETING!

Betty Kloosterman

eigenaar, BijBetty

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan!

5 + 3 =

Recent werk

WordPress Website voor Sas van Beijeren. Voor Sas van Beijeren heb ik een WordPress website mogen maken. Sas van Beijeren denkt mee, ontwikkelt en boekt effectief resultaat.

www.sasvanbeijeren.nl 

WordPress Website voor Praktijk de Sprankeling. Wanneer je niet tevreden bent over je leven is het belangrijk dat je zelf de touwtjes in handen neemt. Yvonne helpt jou daarbij.

www.praktijkdesprankeling.nl 

WordPress Website voor Interra. Interra is een advies- en ingenieursbureau op het terrein van ruimtelijke vraagstukken en adviseert publieke en private partijen. 

www.interra.nl 

WordPress Website voor Van Overeem Werkt. Goed personeel is moeilijk te vinden. Van Overeem Werkt doet de werving en selectie van nieuwe vaste en tijdelijke medewerkers. 

www.vanovereemwerkt.nl