Website Beheer Uitbesteden

Betaalbaar en snel

Website Beheer uitbesteden aan Boef Marketing

Te weinig tijd om je website goed te onderhouden?

Naast het technisch beheer van je website  is het ook mogelijk dat ik de redactie van jouw website verzorg, zoals het schrijven van blogs of klantverhalen.

En wil je een hogere ranking in google? Naast het schrijven van content verzorg ik ook de zoekmachine optimalisatie (SEO) voor jouw website. Wist je trouwens dat een google mijn bedrijf pagina ook erg belangrijk is? Besteed je het beheer van jouw website bij mij uit dan regel ik dat gelijk ook.

Zo is jouw website altijd up-to-date en heb jij tijd om te doen waar jij goed in bent.

Supersnelle Hosting

Voor de hosting van jouw website werk ik samen met Blokker ICT . Zo ben jij altijd verzekerd van een veilige website die up-to-date is. 

Afspraak maken?

Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan neem ik contact met je op om het verder te bespreken.

Wow, wat ben ik blij met mijn nieuwe website! Heb de samenwerking met Melissa van Boef Marketing als heel fijn ervaren. Melissa zet zich voor 100% in, denkt mee en is enorm betrokken. Heb jij een nieuwe website nodig? BOEF MARKETING!

Betty Kloosterman

eigenaar, BijBetty

Wil jij het beheer van jouw website uitbesteden? Ik help je graag!

15 + 5 =

Een overzicht van een aantal websites die door mij zijn gemaakt

WordPress Website voor Sas van Beijeren. Voor Sas van Beijeren heb ik een WordPress website mogen maken. Sas van Beijeren denkt mee, ontwikkelt en boekt effectief resultaat.

www.sasvanbeijeren.nl 

WordPress Website voor Praktijk de Sprankeling. Wanneer je niet tevreden bent over je leven is het belangrijk dat je zelf de touwtjes in handen neemt. Yvonne helpt jou daarbij.

www.praktijkdesprankeling.nl 

WordPress Website voor Interra. Interra is een advies- en ingenieursbureau op het terrein van ruimtelijke vraagstukken en adviseert publieke en private partijen. 

www.interra.nl 

WordPress Website voor Van Overeem Werkt. Goed personeel is moeilijk te vinden. Van Overeem Werkt doet de werving en selectie van nieuwe vaste en tijdelijke medewerkers. 

www.vanovereemwerkt.nl 

WordPress Website voor Woonwensdialoog. Voor Woonwensdialoog heb ik een WordPress website mogen maken. Woonwensdialoog geeft jou unieke tools voor marktonderzoek binnen je eigen database en helpt je deze database te vergroten.

www.woonwensdialoog.nl

WordPress Website voor Slim Afvallen. Voor Slim Afvallen heb ik een WordPress Website gemaakt die helemaal bij de eigenaar Alinda past. Wil jij blijvend afvallen? Neem dan een kijkje op deze website.

www.slim-afvallen.nl