Wil jij een Social Media Training volgen?

Mijn naam is Melissa Meijer en ik help jou om Social Media optimaal in te zetten voor jouw onderneming. Ik geef diverse social media trainingen in de omgeving van Leeuwarden helemaal afgestemd op jouw bedrijf. Vanwege de Corona Maatregelen kun je deze nu ook online volgen of een afspraak maken voor een individuele social media training. Alles weten over hoe je Social Media goed kunt inzetten voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag over de allernieuwste ontwikkelingen!

Liever eerst persoonlijk contact?

Je mag me natuurlijk ook altijd bellen of whatsappen tel. 06 44 37 61 52.

Social Media Trainingen in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een training of cursus social media in de regio Leeuwarden? Dan help ik je graag verder. Mijn doel is om ondernemers te helpen meer uit hun bedrijf te halen door de inzet van Social Media.

Daarom bied ik jou een Social Media Training op maat aan en vertel je alles over creatieve content, het maken van Social Media Campagnes en het handig inplannen van je post op Facebook en Instagram. Ook weet je na de training alles over statistieken zodat je weet wanneer je jouw doelgroep het beste bereikt. En heb je volop inspiratie voor content om jouw doelgroepen mee aan te spreken.

 

Loop jij ook tegen bepaalde dingen aan? En heb je er genoeg van om steeds zelf het wiel uit te vinden? Boek dan een trainingssessie met mij en ik vertel je in een 2 1/2 uur durende persoonlijke training hoe je meer uit jouw bedrijf kunt halen door de inzet van Social Media. Je mag mij tijdens deze sessie alles vragen waar jij met je bedrijf tegenaan loopt.

Nog nooit iets met Social Media gedaan? Geen probleem na deze training ben je een PRO!

Twijfel je nog? Bel of whatsapp mij: 06 44 37 61 52.

Meer informatie Social Media Training

3 + 13 =