fbpx

Wil jij een individuele Social Media Trainingen volgen?

Melissa van Boef Marketing geeft diverse social media trainingen in Leeuwarden. Vanwege de Corona Maatregelen kun je deze nu ook online volgen of een afspraak maken voor een individuele social media training. Alles weten over hoe je Social Media goed kunt inzetten voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag over de allernieuwste ontwikkelingen!

Liever eerst persoonlijk contact?

Je mag me natuurlijk ook altijd bellen of whatsappen tel. 06 33 47 61 52.

Individuele Social Media Trainingen in Leeuwarden

Voor online trainingen nog een aantal plekken beschikbaar.

Ben je op zoek naar een training of cursus social media in de regio Leeuwarden? Dan help ik je graag verder. Mijn doel is om ondernemers te helpen meer uit hun bedrijf te halen door de inzet van Social Media.

Daarom bied ik jou een 1 op 1 training online training Social Media aan en vertel je alles over Social Media en het maken van Social Media Campagnes.

Loop jij ook tegen bepaalde dingen aan? En heb je er genoeg van om steeds zelf het wiel uit te vinden? Boek dan een 1 op 1 trainingssessie met mij en ik vertel je in een 2 1/2 uur durende persoonlijke training hoe je meer uit jouw bedrijf kunt halen door de inzet van Social Media. Je mag mij tijdens deze sessie alles vragen waar jij met je bedrijf tegenaan loopt.

Nog nooit iets met Social Media gedaan? Geen probleem na deze training ben je een PRO!

Kosten: 190 euro (excl. btw)

Twijfel je nog? Bel of whatsapp mij: 06 44 37 61 52.