Workshop Instagram 3 april 10.00 - 12.30 uur

De Fabriek Leeuwarden

Beperkt aantal plekken beschikbaar voor de prijs van € 67,- (excl. btw).

Meld je nu aan!

Social Media Trainingen in Leeuwarden

Wil jij online beter zichtbaar zijn maar weet je niet zo goed hoe? Volg dan een van de Social Media trainingen in Leeuwarden bij Boef Marketing.

Overzicht Social Media Trainingen in Leeuwarden 2020

INDIVIDUELE TRAINING SOCIAL MEDIA

Voor online trainingen nog een aantal plekken beschikbaar.

Ben je op zoek naar een training of cursus social media in de regio Leeuwarden? Dan help ik je graag verder. Mijn doel is om ondernemers te helpen meer uit hun bedrijf te halen door de inzet van Social Media.

Daarom bied ik jou een 1 op 1 training online training Social Media aan en vertel je alles over Social Media en het maken van Social Media Campagnes.

Loop jij ook tegen bepaalde dingen aan? En heb je er genoeg van om steeds zelf het wiel uit te vinden? Boek dan een 1 op 1 trainingssessie met mij en ik vertel je in een 2 1/2 uur durende persoonlijke training hoe je meer uit jouw bedrijf kunt halen door de inzet van Social Media. Je mag mij tijdens deze sessie alles vragen waar jij met je bedrijf tegenaan loopt.

Nog nooit iets met Social Media gedaan? Geen probleem na deze training ben je een PRO!

Kosten: 190 euro (excl. btw)

Twijfel je nog? Bel of whatsapp mij: 06 44 37 61 52.