Social Media Trainingen

Facebook, Instagram, ChatGPT en LinkedIn trainingen in Friesland

Wil jij online groeien met jouw onderneming? Dan help ik je graag!

Social Media Trainingen in Leeuwarden

Op zoek naar een Social Media Training in Friesland?

Mijn naam is Melissa Meijer en ik help jou om Social Media optimaal in te zetten voor jouw onderneming. Ik geef verschillende social media trainingen in Leeuwarden en omgeving helemaal afgestemd op jouw bedrijf. Want om online beter vindbaar en zichtbaar te zijn is Social Media onmisbaar. Alles weten over hoe je Social Media goed kunt inzetten voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag over de allernieuwste ontwikkelingen! De training kan zowel een-op-een, in een workshop of in-company worden gegeven. Dit kan op jouw eigen kantoor, op onze trainingslocatie of op een flexplek.

Wil je een training bij mij aanvragen, vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem snel contact met je op.

Boef Marketing Leeuwarden

Herken je dit?

Je bent uren bezig met het bedenken van leuke posts? En je probeert van alles maar de likes en volgers blijven uit. Je hebt al wat online rond gekeken maar weet nog niet precies hoe je het kunt verbeteren. Dan is deze training voor jou! Persoonlijke begeleiding & Advies, zodat jij precies weet hoe je daarna aan de slag moet.

 

In deze Social Media Training vertel ik je alles over:

 • Facebook, Instagram & Linkedin
 • Chat GPT
 • Gebruik maken van planning
 • Het inrichten van Facebook Business Manager
 • Het schrijven van creatieve content
 • Alles over Canva
 • Krijgen van meer volgers en groter bereik
 • Vergroten van je bekendheid
 • Social Media Campagnes
 • In minder tijd meer resultaat bereiken

De voordelen van een Social Media Training

 • Je leert precies hoe je social media handig kunt inzetten voor jouw bedrijf.
 • Je bent niet meer tijden bezig met het maken en bedenken van een social media post.
 • Je hebt na de training een duidelijke social media strategie.
 • Je hebt na de training niet alleen een hoop kennis maar kunt ook praktisch aan de slag.

 

social media training

Social Media Marketing Training volgen samen met je collega’s?

Zijn er collega’s in jouw organisatie die alles willen weten over de inzet van Social Media? Dan is een incompany training zeer geschikt. Ik maak een maatwerk programma helemaal afgestemd op jullie organisatie. Of het nu gaat over Instagram, LinkedIn of Facebook ik pas de training helemaal op jullie bedrijf aan.

Twijfel je nog?

Je mag me natuurlijk ook altijd bellen of whatsappen tel. 06 44 37 61 52 ik beantwoord graag al jouw vragen.

Ja! Ik wil meer informatie over de Social Media Training.

Weinig inspanning, meer resultaat!

Mijn naam is Melissa Meijer, ondernemer en Social Media Specialist. Het is mijn missie om ondernemers online beter zichtbaar te maken. Dit kan echt! Ik weet uit ervaring dat ondernemers het door drukte lastig vinden om zich hier ook nog in te verdiepen. Daarom deze training. Ik vertel jou alles over hoe je Social Media effectief inzet, na deze training zit je vol met inspiratie. De training is niet ingewikkeld, maar bied jou een makkelijke, effectieve strategie. In plaats van dat Social Media extra tijd kost, levert het jou juist veel op.

boef marketing

Na een leerzame en inspirerende avond verzorgd door Boef Marketing kon ik direct aan de slag met het verbeteren/professionaliseren van mijn social media accounts. Boef Marketing speelt in op de behoefte van de klant, denkt mee, is laagdrempelig en praktisch. Zeker een aanrader!

Maaike van der Veen

Hiervoor zag ik altijd als een berg op tegen het bedenken van posts voor Facebook. En Instagram daar kon ik helemaal niet mee uit de voeten. Na de training van Boef Marketing plan ik een keer per maand alles in en hoef er tussentijds bijna niet meer naar om te kijken. En ik betrap mezelf erop dat ik het zelfs leuk begin te vinden!

Yvette de Jong