Online marketing uitbesteden

Jouw eigen marketeer in Friesland

Wil jij online groeien met jouw onderneming?

Dan kun je jouw online marketing bij mij uitbesteden.

Vrijblijvende afspraak maken

Online Marketing uitbesteden

Ik help jouw onderneming groeien

Herken je dit? Jouw bedrijf is wel bezig met Social Media maar dit levert eigenlijk weinig op. Je hebt een website maar eigenlijk geen idee hoeveel bezoekers je hebt en hoeveel leads dit eigenlijk oplevert. Dan ben ik er om jou te helpen. Mijn naam is Melissa Meijer, eigenaar van Boef Marketing in Leeuwarden en ik help MKB ondernemers om de online marketing optimaal in te zetten.

Want door online marketing uit te besteden kun jij je focussen op wat jij het beste doet: jouw bedrijf runnen en je klanten helpen. 

Door bij jou op locatie alle aandacht aan de marketing voor jouw bedrijf te geven help ik jou te groeien met jouw onderneming. Vanaf 4 uur per week zorg ik er met een effectieve strategie voor dat jouw bedrijf beter zichtbaar en vindbaar wordt voor jouw doelgroep. Want het is belangrijk dat jouw klant jou weet te vinden. Daarbij zet ik zowel Social Media Marketing, E-mail marketing als zoekmachine optimalisatie of betaalde campagnes in. Dus heb jij een online marketeer in Friesland nodig? Plan dan vooral eens een kennismakingsgesprek met mij in.

online marketeer friesland

Wat kan ik doen

  • Strategie bepalen
  • Content creatie
  • Social Media Campagnes
  • Inzet Google Ads
  • Zoekmachine optimalisatie
  • E-mail marketing

De voordelen van een online marketeer op locatie

  • 1 aanspreekpunt
  • Flexibiliteit, je bepaalt zelf hoe lang je mij nodig hebt en je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.
  • Persoonlijke en nuchtere aanpak
  • Scherpe tarieven

 

online marketeer friesland
Social Media Training

Ondernemend & betrokken

Zoek je een echte commerciële aanpakker die houdt van een praktische aanpak? Ik neem initiatief, denk out-of-the box en ben zeer resultaatgericht. Een persoonlijke relatie en betrokkenheid met mijn klanten is voor mij heel belangrijk. Dus kun jij een persoonlijke en praktische aanpak waarderen? Twijfel dan niet langer en plan een vrijblijvende afspraak met mij in.

Twijfel je nog?

Je mag me natuurlijk ook altijd bellen of whatsappen tel. 06 44 37 61 52 ik beantwoord graag al jouw vragen. Boef Marketing is gevestigd in Leeuwarden, deze dienstverlening bied ik voor bedrijven gevestigd in Friesland.

Even bellen?

Boef Marketing