Marketing Training voor ondernemers en medewerkers

Expert worden op het gebied van marketing

Ontdek de 3-maanden marketing training in Friesland!

Geschikt voor zowel ondernemers als medewerkers

Gedurende dit drie maanden durende programma krijg je de kans om je kennis over online marketing aanzienlijk te vergroten, op een laagdrempelige manier die specifiek is toegespitst op jouw bedrijf. Elke twee weken komen we samen en duiken we dieper in verschillende aspecten van online marketing die relevant zijn voor jouw bedrijf.

DAG 1 EN 2
Duur: Ochtend- of middagdeel

In de eerste sessie behandelen we Social Media. Je leert hoe je effectief gebruik kunt maken van platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn om je bereik te vergroten, je merkbekendheid te versterken en klanten aan te trekken, allemaal op een manier die past bij jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

DAG 2
Duur: Ochtend- of middagdeel

Vervolgens richten we ons op Nieuwsbrieven. Je ontdekt hoe je boeiende nieuwsbrieven kunt maken die de betrokkenheid van je doelgroep vergroten, leads genereren en uiteindelijk de verkoop stimuleren, met praktische tips die direct toepasbaar zijn binnen jouw bedrijfscontext.

DAG 3 EN 4
Duur: Ochtend- of middagdeel

Daarna gaan we dieper in op online adverteren. Je leert hoe je gerichte advertentiecampagnes kunt opzetten op platforms zoals Google Ads en Facebook Ads, zodat je je marketingbudget effectief kunt inzetten en een hoog rendement op je investering kunt behalen, rekening houdend met de specifieke doelstellingen van jouw bedrijf.

DAG 5 en 6
Duur: Ochtend- of middagdeel

Tot slot behandelen we het belang van een goed vindbare website. Je leert hoe je je website kunt optimaliseren voor zoekmachines (SEO) en gebruikerservaring, zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden en converteren, met aandacht voor de unieke kenmerken van jouw bedrijfswebsite.

Na afloop van dit programma ben je volledig uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om online marketing op een doeltreffende en relevante manier toe te passen voor jouw bedrijf. Twijfel niet langer en meld je vandaag nog aan om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen!

Wil je meer informatie over deze training ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Of bel of whatsapp naar 06 44 37 61 52.

Marketing Training in Friesland: de voordelen

  • Verhoogde kennis: Door deel te nemen aan dit programma vergroot je je kennis over verschillende aspecten van online marketing, waardoor je beter uitgerust bent om effectieve strategieën te ontwikkelen en uit te voeren.
  • Praktische toepasbaarheid: De training is gericht op praktische toepassing, waardoor je direct na elke sessie de geleerde concepten en technieken kunt toepassen binnen jouw bedrijf.
  • Op maat gemaakt: De training is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf, waardoor je relevante en bruikbare inzichten krijgt die direct toepasbaar zijn.
  • Resultaatgericht: Dit programma is ontworpen om meetbare resultaten te behalen, zoals een verbeterde online zichtbaarheid, meer leads en uiteindelijk een hogere omzet.
  • Professionele begeleiding: Je wordt begeleid door ervaren professionals op het gebied van online marketing, die je voorzien van waardevolle inzichten en advies om je te helpen succesvol te zijn in de digitale wereld.