Marketing Strippenkaart

Marketing Strippenkaart 5 uur € 240,-

Voor mkb-ers en zzp-ers die onvoldoende tijd hebben en af en toe ondersteuning nodig hebben op het gebied van online marketing, social media of dtp klussen is er de marketing strippenkaart!

Ja! Ik wil meer informatie!

Marketing Strippenkaart

NU EXTRA VOORDELIG HET EERSTE UUR GRATIS!

Deze marketing strippenkaart is speciaal voor mkb-ers en zzp-ers die onvoldoende tijd hebben en af en toe ondersteuning nodig hebben op het gebied van online marketing, social media of dtp klussen. Van het inplannen van je Social Media berichten, tot het schrijven van teksten voor op je website of kleine dtp klussen kun je deze strippenkaart gebruiken. Maar daarnaast is het ook te gebruiken voor advies en overleg over de online marketing van je bedrijf. 

Marketing ondersteuning of Advies

Je neemt een strippenkaart af met een een tegoed voor een aantal uren online marketing en/of social media werkzaamheden. Of het nu gaat om het maken van leuke posts of het (her)schrijven van teksten voor je website. Het is helemaal aan jou waar je de strippenkaart voor wilt gebruiken.  Elke strippenkaart staat voor een bepaald aantal uur werk, het aantal gewerkte uren schrijf ik af van je strippenkaart. Met deze strippenkaart profiteer van je van extra korting op het standaard uurtarief. Vraag je een volgende strippenkaart aan dan ontvang je meteen 10% korting op een volgende aanvraag.

Lijkt dat je wat? Vraag dan nu meer informatie aan en ontvang bij afname van de strippenkaart het eerste uur gratis cadeau!

 

Let op: nu tijdelijk het eerste uur gratis.

Vraag hier meer informatie aan!

3 + 6 =

Marketing Strippenkaart

Strippenkaart 5 uur € 240,- 
Strippenkaart 10 uur € 480,-
Strippenkaart 20 uur € 955,-
Strippenkaart 30 uur € 1.460,-

Deze bedrijven gingen je voor: