Marketing Strippenkaart

Marketing Strippenkaart 5 uur € 295,-

Nu het eerste uur gratis!

Voor mkb-ers en zzp-ers die onvoldoende tijd hebben en af en toe ondersteuning nodig hebben op het gebied van online marketing, social media of dtp klussen is er de marketing strippenkaart! In te zetten wanneer het jou uitkomt. Te gebruiken voor al jouw marketing.

Marketing Strippenkaart

Jouw marketing uitbesteden

NU EXTRA VOORDELIG HET EERSTE UUR GRATIS!

Deze marketing strippenkaart is speciaal voor mkb-ers en zzp-ers die onvoldoende tijd hebben en af en toe ondersteuning nodig hebben op het gebied van online marketing, content marketing of dtp klussen. Van het inplannen van je Social Media berichten, tot het schrijven van teksten voor op je website of kleine dtp klussen kun je deze strippenkaart gebruiken. Maar daarnaast is het ook te gebruiken voor advies en overleg over de online marketing van je bedrijf. 

 

Marketing ondersteuning of Advies

Je neemt een strippenkaart af met een een tegoed voor een aantal uren online marketing en/of social media werkzaamheden. Of het nu gaat om het maken van leuke posts of het (her)schrijven van teksten voor je website. Het is helemaal aan jou waar je de strippenkaart voor wilt gebruiken.  Elke strippenkaart staat voor een bepaald aantal uur werk, het aantal gewerkte uren schrijf ik af van je strippenkaart. Met deze strippenkaart profiteer van je van extra korting op het standaard uurtarief. Vraag je een volgende strippenkaart aan dan ontvang je meteen 10% korting op een volgende aanvraag.

Lijkt dat je wat? Vraag dan nu meer informatie aan en ontvang bij afname van de strippenkaart het eerste uur cadeau!

Strippenkaart aanvragen

Kies je strippenkaart

Marketing uitbesteden met de marketing Strippenkaart

Strippenkaart 5 uur € 295,- 
Strippenkaart 10 uur € 580,-
Strippenkaart 20 uur € 1130,-

Heb je nog vragen?

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor jou de beste aanpak is? Of wil je eerst even kennismaken? Ik kan me voorstellen dat je nog met vragen zit. Je kunt me gewoon bellen op 06 44376152

Deze bedrijven gingen je voor:

Excellent Planning