Businessboost dagen!

Business Coach Leeuwarden

In twee dagen meer rust en focus voor jouw onderneming!

Business Coach Leeuwarden

Speciaal voor ZZP-ers die een volgende stap willen maken

Ben jij op zoek naar een Business Coach in Leeuwarden omdat je wel heel hard werkt maar het resultaat nog niet is zoals je het zou willen? Wil je graag stappen maken maar weet je nog niet zo goed hoe? Dan is het tijd voor een frisse blik! Zodat jij op korte termijn rust in je hoofd krijgt en met meer focus jouw onderneming gaat leiden.

Wil je een nieuwe stap maken met jouw onderneming? En wil je ook echt praktisch aan de slag? Plan dan 2 dagen met ons in en wij helpen je.

Ben jij klaar om te groeien met jouw onderneming?

Ontdek in twee dagen hoe je meer rust en focus krijgt om te groeien.

Heb je al veel online trainingen gedaan op het gebied van social media, adverteren of het gratis e-book. Heb je veel boeken gelezen over meer focus en ontspanning en hielp het je wel wat op weg maar niet genoeg? Dan is het nu tijd voor verandering. Niet meer kleine stapjes die je maar kort volhoud en hap snap van alles proberen maar écht tijd voor actie en focus.

In twee dagen ga je gefocust aan de slag. De eerste dag ga je samen met Betty aan de slag.  Met haar onderzoek je welke ideëen en overtuigingen jou belemmeren om jouw business booming te maken. Hierbij leer je de krachtige werking van de Wet van Aantrekkingskracht zodat jij de mindset van overvloed eigen maakt en naar jezelf toetrekt. Jij krijgt haarscherp voor ogen welke cliënten en/of opdrachten bij jou passen.

Natuurlijk moet dit even bezinken, daarom hebben wij ook twee dagen voor jou ingepland. De tweede dag is het tijd voor actie. Jij weet nu precies waar je naartoe wilt en Melissa gaat jou helpen dit te bereiken. Dit door de juiste marketingtools in te zetten. We gaan bijvoorbeeld aan de slag met jouw website, social media pagina’s en bekijken of dat gratis e-book wel of niet geschikt is. Wil je starten met adverteren dan kijken we welk kanaal je daar het beste voor kunt gebruiken.

Waarom met ons?

Betty heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen bij het (her)vinden van hun passie, talenten en positieve mindset. Zij voelt intuïtief aan wat jij nodig hebt om de volgende stap te zetten en jouw talenten optimaal te benutten. Samen gaan we aan de slag zodat jij alle ins en outs over jouw eigen krachten leert en deze optimaal benut. Je leert om te vliegen op jouw eigen unieke wijze!

Melissa heeft de afgelopen jaren verschillende ondernemers online op de kaart gezet. Zij heeft ruime ervaring met online marketing en weet precies welke tool voor jou werkt en hoe je daar zonder dat dit teveel energie en tijd kost optimaal gebruik van kan maken. Samen sparren we over wat voor jou de beste aanpak is. Naast haar kennis en ervaring is ze goed in het bedenken van creatieve invalshoeken die net even anders zijn en weet zij de juiste mensen aan zich te verbinden.

Aanmelden voor de Business Boost Dag

Er zijn maar een beperkt aantal dagen per maand beschikbaar om de Business Boost Dagen met ons te plannen. Voordat wij dit inplannen stellen we je eerst wat vragen over jouw persoonlijke situatie en doelstellingen tijdens een telefonische kennismaking. Je hoort dan ook de beschikbare data en het tarief. Tijdens dit gesprek bekijken we samen of dit voor jou op dit moment een goede investering is.

Maak kennis met ons en check of je er nu aan toe bent. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in dan kijken we samen of je toe bent aan een Boostdag.

Of bel me meteen: 06 – 44 37 61 52

Informatie aanvragen Business Boostdagen

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om te bekijken of de boostdagen iets voor je zijn.

boef marketing